Close
bedrijfsovername bedrijfsopvolging bedrijf verkopen bemiddeling bedrijven ondernemers bedrijfsoverdracht bemiddelaar
Harold Meijer

Graag stel ik mezelf aan u voor door iets meer te vertellen over mijn zakelijke achtergrond. Tevens vertel ik u over de filosofie achter BOOK. 

MIJN ACHTERGROND

Vanaf mijn 18e jaar ben ik actief als ondernemer; allereerst in de popmuziek. Als jonge zakenman startte ik samen met compagnons diverse bedrijfsactiviteiten, waaronder een zeefdrukkerij, uitgeverij, organisatiebureau en een winkel in muziekinstrumenten.

Tot mijn 50e levensjaar heb ik vanuit mijn passie voor muziek en entertainment een succesvol audiovisueel verhuurbedrijf, Showrent, geleid. In 2006 besloot ik dat het tijd was voor verandering en heb ik mijn bedrijf verkocht. Showrent B.V. creëert en verzorgt vandaag de dag nog steeds mooie evenementen en optredens door de Benelux. 

Na een periode van 2 jaar, waarin ik de nieuwe eigenaars heb ingewerkt en begeleid, heb ik een nieuw bedrijf in de grafische sector opgezet.

Ik heb de verschillende bedrijven met veel plezier geleid. Dit heeft mij op zakelijk gebied veel gebracht.

Inmiddels ben ik 63 jaar en heb ik in de jaren 2017 – 2019 een aantal overnames en samenwerkingen mogen begeleiden. Het is mijn grootste wens om deze activiteit verder uit te breiden.  

Mijn kennis en jarenlange ervaring als ondernemer en onderhandelaar wil ik graag inzetten om andere ondernemers te helpen bij het succesvol doorgeven van hun bedrijf, of om ondernemrs te helpen bij het realiseren van een overname. Ik geniet enorm van het bedrijfsleven niet alleen als ondernemer, maar ook als raadsman.

BOOK werkt met een eigen netwerk van specialisten (fiscalisten, advocaten, notarissen) en is tevens gewend om samen te werken met de adviseurs van haar opdrachtgevers.

Binnen BOOK hoop ik op vele mooie zakelijke gesprekken & avonturen.

Waarom een bedrijfsbemiddelaar?

Het is fijn om een onafhankelijke partij te betrekken bij de bedrijfsopvolging of -overname, bijvoorbeeld in de volgende gevallen:

– Je bent familie van elkaar

– Je bent vrienden of bekenden van elkaar

– Je wil alles goed regelen voor beide partijen (win-winsituatie) 

– Je wil een onafhankelijke bemiddelaar, die de belangen van beide              partijen samenbrengt

– Je wil op de lange termijn zeker zijn van de juiste afspraken,                       documenten en regelingen

– Je wil in het gehele traject begeleid worden en hierin geen stress en         zorg van ondervinden

Als u op zoek bent naar een betrouwbare, kwalitatieve en professioneel onafhankelijke bemiddelaar om uw bedrijf in goede orde over te kunnen dragen, dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Hoe ziet het proces eruit?

Ben je benieuwd hoe het proces eruit ziet en wat onze werkwijze is? Klik hieronder om daar meer over te lezen.

Werkwijze